Vul onderstaande gegevens in en wij zullen u bellen:
[X]

Elastische kousen: de beste keus én ook mooi

Anny Willemsen is gecertificeerd leverancier van elastische kousen. Dit houdt in dat er volgens de vereiste kwaliteitsnormen gewerkt wordt. Eventuele klachtbehandeling wordt uitgevoerd conform de Wet klachtrecht cliënten zorgsector.

Wij zijn aangesloten bij Thekon, een landelijk samenwerkingsverband speciaal voor levering aan VGZ verzekerden.

Bij vaatproblemen worden veelal therapeutische elastische kousen door uw arts voorgeschreven om exacte druk uit te oefenen op het been. Elastische kousen zijn in verschillende compressieklassen, lengte-uitvoeringen, merken en kleuren verkrijgbaar.

Bij elke persoon wordt een persoonlijk advies gegeven, passend bij de indicatie, de leefwijze en de wensen van die persoon. Bij een medische indicatie komen we bij u aan huis om de elastische kousen aan te meten.

Na aanmeting van de elastische kousen wordt gedemonstreerd hoe u de elastische kousen het beste aan en uit kunt trekken. Er zijn diverse aan- en uittrekhulpmiddelen leverbaar. Ook krijgt u uitgebreide onderhouds-voorschriften mee en praktische tips.

Hiernaast ziet u de locaties waar u elastische kousen aan kunt laten meten.

 Anny Willemsen medisch speciaalzaak is al jarenlang een stabiele en betrouwbare partner. Ze doen hun uiterste best om samen met de patiënt de beste oplossing te kiezen. Wat ze beloven doen ze ook. 

Kees-Peter de Roos
Dermatoloog bij Dermapark Uden

Cz

Maak een (vervolg)afspraak
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Kies uw locatie:

Wij werken samen met o.a.:

Samenwerk01
Samenwerk02
Samenwerk03
Samenwerk04
Samenwerk07

Anny Willemsen medische speciaalzaak
Gemertseweg 2, 5427 ET Boekel - T: 0492 321976 - E: info@annywillemsen.nl
Openingstijden: Ma t/m vrij van 9.00 tot 17.30 uur